octombrie12 , 2024

Rețetă delicioasă de langoși cu brânză, usturoi și mărar

Related

Share


Langoșii sunt un preparat tradițional, iubit de români pentru textura lor crocantă și umpluturile savuroase. Astăzi îți propunem o rețetă care combină brânza, usturoiul și mărarul, un trio perfect pentru a crea o explozie de arome. Acești langoși cu brânză, usturoi și mărar sunt ideali pentru o gustare rapidă.

Langoși.

Langoși.

Ingrediente pentru langoși cu brânză, mărar și usturoi

Pentru aluat:

500 g făină

1 plic de drojdie uscată (sau 25 g drojdie proaspătă)

1 linguriță de zahăr

1 linguriță de sare

250 ml apă călduță

2 linguri de ulei

Pentru umplutură:

200 g brânză telemea (poți folosi și brânză de vaci, dacă dorești un gust mai blând)

2-3 căței de usturoi, zdrobiți

1 legătură de mărar proaspăt, tocat mărunt

Pentru prăjit:

Ulei pentru prăjit (floarea soarelui sau alt ulei neutru)

Mod de preparare. Rețeta pas cu pas

Începe prin a amesteca drojdia cu zahărul și o lingură de apă călduță. Lasă amestecul să stea 5-10 minute până când începe să facă spumă. Într-un bol mare, adaugă făina și sarea, fă o adâncitură în mijloc și toarnă drojdia activată. Adaugă treptat apa călduță și uleiul și frământă aluatul până devine elastic și nu se mai…



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img