iulie23 , 2024

Bulă, tu cum îți ții banii? În euro sau în dolari?

Related

Share


Ziua bună se cunoaște încă de dimineață, așa că trebuie începută cu zâmbetul pe buze. Iar pentru asta am pregătit un banc, care cu siguranță te va amuza copios. Protagonistul de astăzi este Bulă, care vorbește despre situația lui financiară. Deznodământul este hilar.

– Bulă, tu cum îți ții banii? În euro sau în dolari?

– La cât de mulți am, îi țin în minte.

stiri romania

(CITEȘTE ȘI: BANCUL DE MIERCURI | „MAMĂ, MI-AM PIERDUT VIRGINITATEA”)

O femeie intră într-o agenție matrimonială

O femeie intră într-o agenție matrimonială și începe să înșire preferințele:

– Aș dori pe cineva care să fie agreabil, virtuos, la locul lui, care să știe să cânte și să spună povestiri și glume, să stea tot timpul cu mine acasă, dar să tacă dacă m-a obosit…

– Înțeleg ce vreți, îi spune șefa agenției. Dar cred că ați greșit adresa: magazinul de televizoare este pe strada următoare.

Alte bancuri amuzante

Se face un sondaj internațional de opinie pentru a se afla cine sunt cei mai profesioniști din lume în păstrarea secretului de serviciu.

Japonezul zice:

– Eu și soția mea lucrăm în același birou, dar eu nu știu cu ce se ocupă ea și nici ea nu știe cu ce mă ocup eu. Dar, pentru păstrarea secretului de serviciu, nici nu întrebăm.

Americanul zice:

– Soția mea știe instituția unde lucrez eu, dar nu știe cu ce mă ocup. Eu nu știu nici măcar instituția în care lucrează ea. Dar, pentru păstrarea secretului de serviciu, nici nu întrebăm.

Românul zice:

– Eu lucrez singur în birou. Nici măcar eu nu știu cu ce mă ocup. Dar, pentru păstrarea secretului de serviciu, nici nu întreb!

 

Pentru construcţia unei clădiri în centrul Bucureştiului, se organizează o licitaţie la care se prezintă un american, un neamţ şi un român.

Americanul face prima propunere:

– Eu vă fac lucrarea pentru 3.000.000 $.

Neamţul:

– Eu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img