iulie15 , 2024

Piețele din Golf în stare de calm din cauza prețului petrolului, înainte de rapoartele financiare

Related

Share

Bursele din Golf au incheiat incetosat miercuri, inaintea sezonului trimestrial de raportare, pe masura ce preturile petrolului au scazut, cu toate acestea pariurile tot mai mari cu privire la taierea iminenta a ratelor in SUA au imbunatatit sentimentul.

Bursele din regiune au inregistrat un trend mixt, cu investitorii asteptandu-se la rezultatele financiare ale companiilor din trimestrul al doilea al acestui an. Preturile petrolului au scazut, ceea ce a dus la o tranzactie mai linistita pe pietele financiare din Golf. Cu toate acestea, sentimentul general a fost imbunatatit de speculatiile privind o posibila scadere a ratelor de dobanda din SUA, care ar putea stimula investitiile.

Analistii sustin ca investitorii sunt in asteptarea anunturilor de castiguri ale companiilor, care ar putea influenta directiile de tranzactionare pe pietele din Golf. In acelasi timp, evolutiile geopolitice, in special tensiunile din regiune, ar putea afecta de asemenea pietele financiare.

Cu toate acestea, exista un sentiment general de optimism in randul investitorilor, pe fondul speculatiilor privind posibilele masuri de relaxare monetara din SUA. Cu toate ca preturile petrolului au cunoscut o scadere, investitorii au fost influentati de vestile pozitive legate de posibilele reduceri de dobanzi ale SUA, ceea ce a contribuit la mentinerea unui sentiment general pozitiv pe pietele din Golf.

Sursa: https://www.reuters.com/world/middle-east/gulf-markets-subdued-oil-ahead-earnings-2024-07-10/

spot_imgspot_img