iulie15 , 2024

Monica Gabor, mesaj surpriză după ce a fost „dată dispărută” din mediul online: „Fiica visurilor mele”. Fanii au asaltat-o cu felicitări: „Acesta este darul divin”

Related

Sharestiri romania

Ultima postare a Monicăi Gabor a stârnit o mulțime de reacții în rândul internauților. Toți s-au grăbit să o felicite.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Monica Gabor obișnuia să fie mai tot timpul în luminile reflectoarelor. După divorțul de Irinel Columbeanu, vedeta a plecat în Statele Unite, acolo unde și-a construit o nouă viață. În tot acest timp, a avut apariții din ce în ce mai rare. Ba mai mult decât atât, a fost absentă inclusiv de pe rețelele sale de socializare. 

Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, Monica Gabor și-a surprins fanii cu o postare.

Totul vine la scurt timp după ce fiica sa, Irina Columbeanu, a avut parte de o vacanță de vis în România.

Citeste si: Fiicele Gabrielei Cristea, criticate în mediul online! Cum a răspuns vedeta: „Îmi pieptăn fetele de vreo 3 ori pe zi, în fiecare zi, per bucată. Le las să aleagă cu ce vor să se îmbrace.”- kfetele.ro

Postarea cu care Monica Gabor și-a emoționat urmăritorii

Vremurile în care Monica Gabor era tot timpul în luminile reflectoarelor sunt demult apuse. După ce ea și Irinel Columbeanu au decis să meargă pe drumuri separate, aceasta și-a întemeiat o nouă viață, departe de România. America a fost destinația aleasă, acolo unde a cunoscut din nou succesul. De atunci și până în prezent a preferat să stea departe de ochii curioșilor. Inclusiv pe rețelele de socializare postează raroeri.

Tocmai din acest motiv, ultima sa postare i-a luat prin surprindere pe internauți, întrucât a venit după o absență îndelungată.

Monica Gabor a postat o fotografie în care apare fiica sa, Irina Columbeanu. Mai mult decât atât, în dreptul imaginii, aceasta a adăugat și un mesaj emoționant, dând încă o dată de înțeles că între ele există o legătură specială. Sunt tot timpul alături una de cealaltă, iar înainte de a fi mamă-fiică, sunt cele mai bune prietene. 

Citește și: Irina Columbeanu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img