iulie15 , 2024

Durere de nedescris pentru tatăl Denisei Răducu, la 7 ani de la moartea regretatei artiste! Manelista, uitată de apropiați: „Sper să strâng măcar 30 de persoane”

Related

Sharestiri romania

Au trecut 7 ani de la moartea Denisei Răducu, iar tatăl regretatei maneliste va trebui să organizeze pomana acesteia, dar are o mare problemă.

Au trecut 7 ani de când Denisa Răducu a trecut în neființă, lăsând o mare durere în sufletele celor ce au cunoscut-o. Tatăl regretatei cântărețe este îngenuncheat de durere chiar și în prezent, iar în curând va fi nevoit să organizeze parastasul fiicei sale.

Bărbatul spune că are un buget de 3.000 de lei, dar are o mare problemă, aceea că speră să strângă măcar 30 de persoane.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citește și: Tatăl Denisei Răducu îi pregătește praznicul de șapte ani! Bărbatul încearcă să păstreze vie amintirea fiicei sale, însă este răpus de durere: „Măcar să îmi apară imaginea sa în vis”

Sper să strâng măcar 30 persoane, deși este foarte greu. E cald, lumea în perioada asta e plecată, în special tineretul. Sora Denisei nu va fi prezentă, deși și-ar fi dorit din tot sufletul. E cu munca, are copii mici.

Săptămâna viitoare voi merge la o firmă specializată și voi comanda tot ce trebuie pentru un astfel de eveniment. Am un buget de 3000 de lei ”, a declarat tatăl Denisei Răducu, pentru Spynews.ro.

Nici sora Denisei nu va ajunge la parastasul manelistei

Din păcate, nici sora Denisei nu va putea ajunge la parastasul regretatei artiste. Cumnatul cântăreței a făcut o serie de declarații despre acest subiect, precizând că Adelina va împărți pachete în memoria Denisei Răducu și va face toate cele necesare, însă în Spania, acolo unde locuiește.

Citește și: Ce se întâmplă la mormântul Denisei Răducu în aceste momente?! O admiratoare a mers la locul de veci și a filmat tot! Au trecut 7 ani de la moartea artistei

Din păcate, nu putem ajunge sub nicio formă. Trebuie să stăm aici,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img