iulie23 , 2024

Fiica Adelinei Pestrițu și-a descoperit prima pasiune. Ce iubește Zeny să facă

Related

Share


Adelina Pestrițu, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România, se poate declara o mamă fericită și împlinită. Zenaida, fiica din căsnicia cu Virgil Șteblea, și-a descoperit prima pasiune. 

Ce pasiune are fiica Adelinei Pestrițu / foto: Instagram

Ce pasiune are fiica Adelinei Pestrițu / foto: Instagram

Recent, pe contul personal de Instagram, vedeta a postat o imagine de pe terenul de tenis, acolo unde a mers cu fiica sa la antrenamente, semn că micuța Zeny este pasionată de sport. 

Fiica vedetei și-a descoperit prima pasiune 

Adelina Pestrițu investește extrem de mult timp în viața profesională și se dedică activităților și proiectelor pe care le are, însă nu uită să petreacă timp alături de familie. 

La vârsta de doar șase anișori, Zenaida este pasionată de sport, așa cum reiese din imaginea postată de mama sa. Adelina Pestrițu și-a însoțit fiica pe terenul de tenis, la antrenament. 

Imaginea postată de vedetă / foto: Social media

Imaginea postată de vedetă / foto: Social media

Pregătită să își mărească familia 

În trecut, Adelina Pestrițu mărtuisea că atât ea cât și soțul și fetița lor își doresc să își mărească familia. 

„O mai întrebăm noi din când în când dacă și-ar mai dori un frățior sau o surioară. Ea câteodată spune da, câteodată nu, depinde. Cred că nici nu își dă seama cum ar fi exact. Dar, cum vrea Dumnezeu. Nu e ceva pe care noi putem să îl programăm. Dacă Dumnezeu vrea să ne mai trimită un copil, noi îl primim cu brațele deschise”, a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img