iulie15 , 2024

Biden sfidează donatorii: “Am terminat de vorbit despre dezbatere”

Related

Share

Un Joe Biden hotărât a insistat luni în fața donatorilor săi că este “gata să nu mai discute despre dezbatere” și a implorat partidul să ignore orice altă distracție și să-și îndrepte atenția înapoi către Donald Trump.

Biden a declarat într-un apel privat cu donatorii luni: “Trebuie să mergem înainte. Avem aproximativ 40 de zile până la convenție, 120 de zile până la alegeri. Nu mai putem irosi timpul fiind distrași. Am un singur obiectiv, și acela este să-l înving pe Donald Trump. Sunt absolut sigur că sunt cel mai potrivit om să fac asta. Deci, am terminat de vorbit despre dezbatere, este timpul să îl punem pe Trump în ținta noastră.”

Mesajul ferm transmis de Biden către sute de donatori și susținători importanți din comitetul de finanțare național al președintelui este cea mai recentă dovadă că președintele și aliații săi lucrează cu fermitate pentru a opri defecțiunile din partid.

Biden a repetat de mai multe ori că nu va renunța la cursa prezidențială: “Vă spun, nu plec nicăieri. Sunt aici până la capăt, și îl voi învinge pe Trump. Vă promit.”

În loc să-și exprime îngrijorările public despre campania sa, Biden a argumentat că partidul ar trebui să-și îndrepte mânia către Trump, care a “scăpat de a face nimic în ultimele 10 zile în afară de a conduce în jur cu cartul lui de golf, lăudându-se cu scoruri pe care nu le obține.” A spus că democrații ar trebui să se concentreze pe ceea ce Trump ar face pentru drepturile de avort, Medicare, securitatea socială și prețurile medicamentelor.

Sursa: https://www.politico.com/live-updates/2024/07/08/congress/defiant-biden-tells-donors-were-done-with-the-debate-00166834?utm_source=RSS_Feed&utm_medium=RSS&utm_campaign=RSS_Syndication

spot_imgspot_img