iulie23 , 2024

Accident la locul de muncă. Un român a murit strangulat la ferma în care lucra în încercarea de a-și salva colegul

Related

Sharestiri romania

Cum s-a întâmplat tragedia

Potrivit informațiilor furnizate de către autorități, în urma unui incident nefericit, unul dintre angajați a fost acoperit de o cantitate mare de cereale. Într-o tentativă disperată de a-și salva colegul, bărbatul în vârstă de 61 de ani a legat o frânghie de siguranță și a coborât în buncăr pentru a încerca să îl extragă. Din păcate, în timp ce se afla legat cu frânghia, o altă parte din cereale s-a prăbușit peste el, iar bărbatul a fost tragic strangulat.

„După ce au fost extrase din buncărul respectiv de către pompieri, una dintre victime a fost declarată decedată deoarece prezenta leziuni multiple şi prezenta semnele morţii deja instalate, iar cea de-a doua victimă în vârstă de 59 de ani era conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator”, a transmis SAJ Vaslui, conform observatornews.ro.

Echipajele de urgență chemate la fața locului au găsit victima fără suflare și nu a mai putut fi salvată în ciuda eforturilor depuse. Celălalt bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost descoperit conștient și a fost transportat rapid la Spitalul din Bârlad pentru îngrijiri medicale urgente.

Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele precise ale tragediei. Există speculații conform cărora cei doi bărbați ar fi consumat alcool înainte de accident, însă acest aspect urmează să fie verificat în cadrul investigației.

 

 

 

 

 Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img