iulie15 , 2024

Rezultate Bacalaureat 2024. Vezi ce note au obținut elevii și unde se depun contestațiile

Related

Sharestiri romania

Primele rezultate de la Bacalaureat 2024 au fost făcute publice de Ministerul Educației.

Elevii de clasa a XII-a și a XIII-a, care au susținut probele de Bacalaureat în această sesiune, vor afla astăzi ce note au obținut.

Rezultate Bacalaureat 2024

Examenul de Bacalaureat pentru elevii de clasa a XII-a s-a desfășurat în perioada 1-5 iulie 2024. Prima probă scrisă este cea la limba și literatura română, a avut loc luni, 1 iulie.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Marți, 2 iulie, candidații au susținut proba scrisă la Matematică sau Istorie, în timp ce proba la alegere a profilului a fost programată pentru joi, 4 iulie.

Rezultatele inițiale de la Bacalaureat 2024 urmează să fie afișate AICI. Candidații trebuie să intre în platformă și să introducă codul primit de la școală pentru căutarea rezultatului obținut la examenele din sesiunea iunie-iulie 2024 a Bacalaureatului.

Totodată, elevii nemulțumiți de notele obținute la Bacalaureat 2024 pot depune contestație azi (în intervalul orar 12:00- 18:00), online sau la secretariatul unității de învățământ unde au susținut examenul.

În perioada 9-11 iulie se vor corecta testele elevilor care au depus contestații, urmând ca pe data de 12 iulie 2024 să se afișeze rezultatele finale de la BAC 2024.

Citește și: La ce facultate te poți înscrie fără Bac în 2024. Lista instituțiilor, care îți permit acest lucru

Eleva privește tabelul cu rezultatele la BAC

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Ce se întâmplă dacă un elev nu promovează examenul de Bac

Dacă un elev se află în situația de a nu fi promovat examenul de Bacalaureat, atunci acesta are posibilitatea de a susține examenul la proba pe care nu a promovat-o (sau probele pe care nu le-a promovat) în…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img