iulie15 , 2024

Doliu în lumea filmului! Actorul Mike Heslin a murit, la doar 30 de ani

Related

Share


Doliu în lumea filmului! Actorul american Mike Heslin, care apare în serialul ”Special Ops: Lioness”, a murit la vârsta de doar 30 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de soțul său, Nicolas James Wilson.

Mike Heslin este cunoscut pentru rolul său în serialul „Special Ops: Lioness” și era considerat unul dintre cei mai buni actori. Avea toată viața înainte și îl aștepta o carieră strălucitoare. Din păcate, însă, destinul i-a fost curmat brusc. Mike Heslin era spitalizat de aproape o săptămână. Nu se știu detalii exacte despre afecțiunea de care suferea, dar actorul a făcut un stop cardio-respirator neașteptat.

În ciuda eforturilor depuse de către medici, aceștia nu au mai putut să îi salveze viața. Anunțul decesului său a fost făcut de soțul lui Mike Heslin, Nicolas James Wilson, pe rețelele de socializare. (CITEȘTE ȘI: COMEDIANTUL TONY KNIGHT A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT BIZAR, LA DOAR 54 DE ANI! CE MESAJ I-A TRIMIS IUBITEI SALE, ÎNAINTE DE TRAGEDIE)

„Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă, iar medicii nu au nicio explicaţie cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Când ţi-am simţit ultima suflare, inima mea s-a rupt în mii de bucăţi. Dacă aş fi avut puterea să fac schimb de locuri cu tine, aş fi făcut-o într-o clipă. Dar voi lua lucrurile zi cu zi, cum mi-ai spus mereu, şi voi trăi fiecare zi în onoarea ta”, a scris Nicolas James Wilson, pe X.

Mike Heslin a lăsat o durere imensă în urma sa

De asemenea, Nicolas James Wilson a ținut să transmită un mesaj și pe contul său de Instagram. Acesta nu-și poate reveni încă din șocul suferit, iar acum se pregătește să-și conducă soțul pe ultimul drum.

„Mike era strălucitor, altruist, talentat şi un adevărat înger păzitor (…). Mai erau trei săptămâni până la ziua ta şi patru luni până la aniversarea noastră de un an de căsătorie, dar ştiu că tu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img