mai20 , 2024

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv după un șir lung de infracțiuni, comise în nici două ore

Related

Sharestiri romania

Un bărbat din Constanța a ajuns după gratii pentru un șir lung de infracțiuni, comise în nici două ore. Individul și-a agresat soția, iar apoi, beat fiind, a urcat la volan și a produs un accident rutier. Când s-a întors acasă, a stropit în interior cu un material inflamabil, după care i-a dat foc, scrie news.ro. 

Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, în municipiul Constanța.

“În jurul orei 00:30, în timp ce se afla în locuinţa sa din municipiul Constanţa, inculpatul H.L.F. a agresat-o fizic pe soţia lui, H.L.G. Aceasta a suferit vătămări corporale şi a fost transportată de un echipaj de ambulanţă la o unitate medicală”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a urcat apoi la volanul mașinii sale și, în jurul orei 01:00, a provocat un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

După alte 30 de minute, indiviul s-a întors în locuinţa sa, a stropit interiorul cu un material inflamabil şi a incendiat-o, spun procurorii.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Este acuzat de distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Editor : Izabela ZahariaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img