mai19 , 2024

Un gigant din lumea jocurilor video părăsește România. Toți angajații vor fi dați afară

Related

Sharestiri romania

Compania IT este prezentă în România din 1999, iar studioul din Cluj a fost deschis în august 2010. Odată cu închiderea vor fi concediați 136 de angajați.

„La nivel de companie trebuie să reevaluăm în mod constant capacitățile noastre de producție. După o analiză atentă și răspunzând condițiilor unei piețe în continuă schimbare, a devenit necesar să implementăm o reducere a forței de muncă. Din păcate, acest lucru ne aduce în situația de a închide punctul nostru de lucru din Cluj și de a ne despărți de cei 136 de angajați. Această decizie nu a fost una ușoară și înțelegem impactul pe care îl are asupra angajaților afectați. Vom lucra alături de ei, de la caz la caz, pentru a găsi cea mai bună modalitate de a gestiona situația”, este mesajul transmis de companie.

Gameloft este una dintre cele mai mari companii de jocuri pentru dispozitive mobile și la noi în țară are studiouri de jocuri în București și Cluj-Napoca.

Printre jocurile dezvoltate de echipele din România se numără NOVA, Backstab, The Dark Knight Rises, Ferrari GT, Asphalt 6 și Sniper Fury. Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img