mai19 , 2024

Un copil de 10 ani din Galați a fost bătut crunt cu biciul, după ce ar fi speriat calul unor rude. Agresorii, arestați preventiv

Related

Sharestiri romania

Caz șocant într-o comună din Galați. Un băiat de 10 ani a fost bătut crunt pentru că ar fi speriat un cal. Când au aflat, proprietarii animalului s-au gândit să-i aplice minorului o “corecție”, cu biciul. În urma loviturilor primite, copilul a ajuns în stare gravă la spital. Agresorii, care sunt rude cu băiatul, au fost reținuți și ulterior arestați preventiv, scrie Monitorul de Galați.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 13:30, în Jorăşti, judeţul Galaţi. Copilul de 11 ani mergea pe stradă, când un verișor, în vârstă de 30 de ani, l-a abordat și l-a chemat în curtea casei lui, cu promisiunea că-i va oferi o sumă de bani.

Imediat, din casă a ieșit un alt bărbat, în vârstă de 60 de ani, care este chiar nașul de botez al copilului. Cei doi l-au imobilizat pe băiat și l-au bătut apoi cu un bici din sârmă, de zeci de ori.

“Era alb ca varul şi speriat, se ţinea şi de cap, era plin de lovituri. Să dai aşa într-un copil de 10 ani, chiar şi aşa, plăteam calul, dar în halul ăsta să baţi un copil”, a povestit bunica băiatului pentru sursa citată.

“Eu nu am văzut, nu eram acasă. Ştiu că acum două zile i-a spus cineva soţului că el şi alt băiat au bătut calul, dar nu ştiu ce s-a întâmplat”, spune soţia unuia dintre autori.

În urma loviturilor primite, copilul a fost grav rănit.

“La sosirea echipajului nostru, pacientul, un copil de 10 ani, victima unei agresiuni, prezenta multiple leziuni, contuzii şi escoriaţii pe tot corpul. A fost transferat apoi de la Spitalul din Tg. Bujor, unde a fost dus iniţial după ce a primit primul ajutor, la Spitalul de Urgenţă Galaţi”, a precizat dr. Mihai Polinschi, SAJ Galaţi.

“Cu acel bici l-a lovit cel în vârstă pe minor peste corp, peste picioare, aproximativ 25 de lovituri am stabilit noi, minorul s-a aflat într-o situaţie demnă de compătimit, nu am mai văzut aşa ceva”, a declarat și Nicolae Cuzi, prim procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor.

Totul s-a întâmplat, scrie sursa citată, după ce copilul ar fi speriat, zic rudele lui, sau ar fi bătut, zic rudele autorilor, un cal, proprietate a naşului.

Atât vărul, cât și nașul copilului au fost reţinuţi, iar mai apoi arestaţi preventiv. Sunt acuzați de comiterea lipsire de liberate în formă agravantă, lovire sau alte violenţe în formă agravantă, tulburarea ordinii şi liniştii publice în formă agravantă.

Editor : Izabela ZahariaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img