mai19 , 2024

Carmen Grebenișan, Noi Detalii Despre Partaj După Despărțirea De Soțul Ei, Alex Militaru. „A Trebuit Să Plec Eu Din Casa Asta”

Related

Share


Carmen Grebenișan și Alex Militaru au decis să meargă pe drumuri separate și au făcut deja și primii pași pentru a fi oficiali despărtiti. Influencerița recunoaște că este o perioadă mai complicată din viața ei.

„Viața e așa faină, doar că acum trec un pic printr-o situație inconfortabilă atât eu, cât și Alex, cu toată situația asta de partaj, de împărțirea lucrurilor și o să dureze și mi se pare că aici pur și simplu aici se schimbă un pic comportamentul, din păcate, pentru că e vorba de patrimoniu, de obiecte și nu de implicare emoțională și nu îmi place partea asta deloc, dar există, e o parte în divorț și cum nu prea pot să vorbesc mult, pentru că nu mi se pare de bun simț să expun tot ce se întâmplă în online (…)

3980966238856344095852908935764435275857014nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Am trecut eu prin situații mai dificile și am putut să le duc, doar că e ușor inconfortabilă situația”, a declarat Carmen potrivit Spynews.

Alex Militaru va rămâne în apartamentul în care a locuit împreună cu Carmen Grebenișan. Vedeta a decis să își cumpere un nou apartament, care încă nu este gata.

INVESTIGAȚIE. Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează

Recomandări

INVESTIGAȚIE. Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează

„O să partajăm cumva corect lucrurile, totul o să fie ok și cred că și lui îi pare că eu plec din casa asta, dar cert este că împreună nu mai puteam funcționa și a trebuit să plec eu”, a mai spus influencerița.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au fost căsătoriti 3 ani

Recent, Carmen Grebenișan a confirmat despărțirea de soțul ei, Alex Militaru. Cei doi s-au căsătorit civil în vara anului anul 2021, iar la aproape 3 ani distanță de la eveniment au decis să o ia pe drumuri separate.

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img