mai20 , 2024

Tatăl lui Adrian Sârbu, găsit inconștient în baie și cu o plagă în abdomen. Totul se întâmplă la scurt timp după ce Gheorghe Sârbu a fost diagnosticat cu cancer

Related

Sharestiri romania

Gheorghe Sârbu, tatăl lui Adrian Sârbu, a fost găsit inconștiet în baie de bucătăreasa familiei.

Gheorghe Sârbu, tatăl lui Adrian Sârbu, în vârstă de 95 de ani, a fost găsit marți dimineață inconștient în baie, de una dintre femeile care lucrau în casa lui. Totul se întâmplă la puțin timp după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer. Din primele informații se pare că acesta ar fi avut o plagă înjunghiată. 

Adrian Sârbu și tatăl său, Gheorghe Sârbu

Gheorghe Sârbu, tatăl lui Adrian Sârbu, găsit inconștient în baie

Tatăl lui Adrian Sârbu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de media de la noi din țară, a fost găsit inconștient, în această dimineață, scrie adevărul.ro.

Totul s-a întâmplat într-o baie a bazei de agrement de la Vulcan, județul Brașov, Gheorghe Sârbu fiind găsit chiar de bucătăreasa familiei. Se pare că acesta avea o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului. 

Citește și: Prima soție a lui Adrian Sârbu a împlinit 65 de ani! Cum arată Lavinia, fost fotomodel FOTO

Bărbatul avea 95 de ani și fusese diagnosticat cu cancer, nu cu mult timp în urmă. Acesta a fost găsit într-o stare destul de gravă și a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijirile necesare.

Pentru moment, nu se știu mai multe informații despre starea de sănătate a tatălui lui Adrian Sârbu. 

Polițiștii au deschis o anchetă

Având în vedere felul în care Gheorghe Sârbu a fost găsit, polițiștii au deschis o anchetă și urmează să cerceteze ce s-a întâmplat cu bărbatul de 95 de ani, dar și dacă a fost vorba de un atac sau de o tentativă de suicid. 

Citește și: Adrian Sârbu, mesaj alarmant în plină plină pandemie de coronavirus: „Până să murim de virus, o să îngropăm România”

Până acum, Adrian Sârbu nu a făcut nicio declarație publică despre ce s-a întâmplat în dimineața zilei de 14 mai, dar nici despre starea de sănătate…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img