mai19 , 2024

Bat clopotele de nuntă pentru Alina Eremia și Edi Barbu! Când va avea loc marele eveniment din viața lor: „Vrem să ne luăm tot răgazul ca să facem pașii necesari”

Related

Sharestiri romania

Alina Eremia a vorbit fără perdea despre căsătoria cu Edi Barbu. Artista a oferit detalii neștiute despre nuntă.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alina Eremia este de departe una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. Se bucură de o carieră impresionantă în muzică și actorie, acesta fiind doar unul dintre motivele pentru care a adunat de partea sa un număr impresionant de fani.

Dacă pe plan profesional a bifat doar reușită după reușită, la fel s-a întâmplat și pe plan personal. Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Barbu, iar la începutul acestui an s-au logodit.

Acum urmează să se căsătorească, iar vedeta a oferit câteva detalii despre ziua cea mare.

Când se căsătoresc Alina Eremia și Edi Barbu?

Fără doar și poate, Alina Eremia  și Edi Barbu formează unul dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de 8 ani, iar la începutul acestui an s-au și logodit. Acum se pregătesc să meargă împreună spre altar, însă artista recunoaște că se bucură din plin de această perioadă din viața ei.

Chiar dacă ar vrea să organizeze nunta anul viitor sau peste doi ani, nu se grăbesc deloc cu pregătirile. Vedeta spune că nunta nu va avea loc peste alți 8 ani, așa cum s-a întâmplat cu cererea în căsătorie, însă atât ea, cât și partenerul său de viață își doresc ca totul sa iasă perfect. Tocmai de aceea, nu vor să grăbească lucrurile.

Citește și: „Viața ne-a făcut în așa fel” Alina Eremia, dezvăluiri neașteptate despre fratele său, Mircea! Ce relație există, de fapt, între cei doi artiști: „Acum lucrurile s-au mai schimbat”

„Recunosc că nu am început demersurile, ne bucurăm încă de această perioadă de logodnă, e foarte frumoasă, sunt aceiași fluturi în stomac, am hotărât cumva să ne grăbim cu locația pentru anul viitor,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img