mai20 , 2024

„Ioana cred că e bine”

Related

Share


În urmă cu doar câteva zile, Sebastian Dobrincu anunța faptul că el și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu. Despărțirea a venit ca un șoc în rândul fanilor și al apropiaților, iar motivele care au condus la ruptură au fost expuse de către tânăr. 

image

Recent, Sebastian Dobrincu a declarat faptul că decizia separării a fost luată de comun acord și o consideră atât el, cât și fosta sa iubită, benefică pentru evoluția lor. 

Sebastian Dobrincu: „Privim viața prea diferit”

Anunțul despărțirii a fost făcut pe rețelele de socializare. Sebastian și-a informat fanii cu referire la faptul că după nenumărate încercări, inevitabilul s-a produs. 

„Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare – este o decizie cât se poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună.

Nu  îmi stă în fire să îmi discut intimitățile. Sunt perseverent de fel. Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot. Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă”, a povestit Sebastian Dobrincu pe rețelele de socializare.

Sebastian Dobrincu: „Momentan avem episoadele noastre de pauză”

Invitat ulterior în emisiunea lui Cătălin Măruță, tânărul antreprenor a mai punctat faptul că speră ca fosta iubită care i-a fost alături vreme de 3 ani de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img