iulie15 , 2024

Pro TV pregătește o surpriză! Se lucrează la o mega-producție, blocată în 2017

Related

Share


Pro TV pregătește o nouă bombă, în grila de programe, cu care să surclaseze audiența. Și nu, nu-i vorba de vreun alt reality show, la mare modă acum, sau de vreun nou concurs de talente, ci de o mega producție ce urmează să revină pe micul ecran. Mai precis, serialul Atletico Textila, la care postul TV a renunțat în urmă cu câțiva ani. CANCAN.RO are toate amănuntele.

În timp ce trusturile rivale, din Băneasa și din Bd-ul Pache Protopopescu se bat în concursuri de talente sau în reality-show-uri, iar modelul a fost preluat din nou și de Kanal D, ei bine, PRO TV pregătește să surclaseze audiența cu un alt format! Mai precis, cu o mega-producție ce ar urma să revină în grila de programe! Un serial la care producătorii renunțaseră în urmă cu mai bine de șase ani!

stiri romania
Florin Călinescu a jucat îm Atletico Textila

Bătaie mare pe rolul principal

E vorba despre un nou sezon de… Atletico Textila. Zeci de actori au participat deja la casting! A fost bătaie mare, mai ales pentru rolurile principale, ne spun surse din interiorul trustului. Iar săptămâna aceasta, toți cei care și-au încercat norocul vor afla dacă se numără printre protagoniști. Filmările vor începe apoi, în scurt timp…

Serialul de comedie românesc a debutat pe micul ecran pe 10 martie 2016, iar ultimul episod s-a difuzat pe 3 iunie, 2017. Producția, care are în prim-plan echipa de fotbal cu același nume, a avut printre protagoniști și sportivi celebri. Bogdan Stelea a jucat în rolul lui… Stelea, Ciprian Marica pe cel al lui… Marica, Nana Falemi pe cel al antrenorului Celebru, iar Marius Niculae rolul jucătorului Celebru.

Citește și: CEL MAI NEAȘTEPTAT CUPLU DE LA SURVIVOR ALL STARS: ZANNI ȘI ALEXANDRA DULI. CUM A REACTIONAT ANA PORGRAS

Revine Florin Călinescu pe micul ecran?

Din distribuție a făcut parte și Florin Călinescu, doar că între timp actorul a anunțat că…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img