iulie23 , 2024

Candidatul PSD – PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu: Niciodată nu mă voi retrage din cursă!

Related

Share


Candidatul PSD – PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat luni că este exclus să se retragă din cursa electorală, adăugând că el este un om care îşi câştigă luptele pe care le începe.

„Nu. Niciodată nu mă voi retrage din cursă. (…) Eu sunt un om care îşi câştigă luptele pe care le începe. Este exclus ca eu să mă retrag din această competiţie. Eu cred în ceea ce este ca opinie în mintea atât a lui Marcel Ciolacu, cât şi a lui Nicolae Ciucă şi mai mult decât atât din programele celor două mari partide pentru Bucureşti şi PSD are idei bune şi PNL are idei bune şi eu am ideile mele. Eu cred că pot fi garantul unui program unitar”, a precizat Cîrstoiu, într-o emisiune la Digi 24, întrebat dacă se va retrage din cursa pentru funcţia de primar al Bucureştiului.

El a afirmat că este sigur că va ajunge să aibă un scor similar cu cel al alianţei PSD – PNL, poate chiar mai mult, la Bucureşti.

În ce priveşte un sondaj de opinie, în care este cotat pe locul al treilea, cu 16% intenţie de vot, Cîrstoiu a spus că „lucrurile se pot schimba”.

„E ceva în dinamică, lucrurile se pot schimba. Eu sunt extrem de mulţumit, pentru că acum o săptămână eu nu eram în acest tablou, eu am intrat recent, eu nu am făcut politică, eu mi-am făcut meseria, eu nu sunt un om politic. Acum am intrat ca…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “ecopolitic.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img