iulie15 , 2024

Răsturnare de situație în cazul ucigașului în serie care a îngrozit România. Ce se întâmplă cu Iulian Țigănilă

Related

Share


Răsturnare de situiație în cazul lui Iulian Țigănilă, temutul ucigaș în serie care a îngrozit Argeșul la sfârșitul anilor ’90 și în cazul căruia justiția a decis să îi înlocuiască detenția pe viață cu 25 de ani de închisoare.  

Potrivit unor surse din sistemul penitenciar, Comisia de liberări condiționate a Penitenciarului de Maximă Siguranță Rahova a refuzat să îi dea undă verde pentru a ieși din spatele gratiilor.

Cazul va fi pus din nou în discuție peste șase luni. Până atunci însă, condamnatul poate contesta refuzul la instanța de judecată.

Țigănilă, încarcerat din 2000, a ispășit aproape în întregime noua pedeapsă. A fost găsit vinovat, în 2015, de patru crime comise împotriva unor tovarăși de pahar pe care i-a ucis și abandonat în locuri izolate – fântâni părăsite și canale de irigații.

Totul, spuneau atunci anchetatorii, pentru a le lua proprietațile. Individul, acum în vârstă de 61 de ani, nu a recunoscut niciodată crimele.

Citește și


catuse

stiri romania

Articol recomandat de sport.ro


FOTO Încă o rușine! Ne-au bătut la scor și Insulele Feroe, după 0-8 cu Austria și 1-7 cu Germania

FOTO Încă o rușine! Ne-au bătut la scor și Insulele Feroe, după 0-8 cu Austria și 1-7 cu GermaniaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “stirileprotv.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img