iulie15 , 2024

Probă extrem de dură la ”Insula de 1 milion”! Dificultatea jocului a stârnit chiar controverse în rândul celor 4 concurenți nominalizați: „I s-a pus pata pe mine”

Related

Sharestiri romania

Concurenții au avut de trecut o probă extrem de dură la ”Insula de 1 milion”. Ce a presupus?!

Nominalizările Sudicilor i-au adus față în față cu proba de astăzi pe Tudor, Alin, Cătălin și Marius. Cei 4 bărbați au trecut printr-o probă extrem de dură, care a necesitat multă forță. Moderatorul emisiunii TV, Cosmin Cernat, a explicat exact ce presupune prima probă.

Există un mecanism, o bară care seamănă cu cele din sălile de fitness- pe care concurenții o țin în mână, avem niște scripeți, iar în spate există un suport unde eu voi pune greutăți.

Fiecare concurent are voie să spună unde să mă duc, la cine să adaug încă o greutate. Fiecare piesă are 4 kilograme. Cine rezistă cel mai mult este câștigător.”, a explicat Cosmin Cernat.

”Insula de 1 milion”

[Sursa foto: Captură TV]

Citește și: Concurenții de la ”Insula de la 1 milion” nu și-au putut stăpâni lacrimile. Ce i-a sensibilizat pe Iulian, Micuțu, Filip și Tudor: „Sunt în stare să mă împart în părți egale pentru voi”

Inițial concurenții au avut strategia de a distribui greutățile în mod egal, însă ulterior au ales după cum au considerat, lucru care a stârnit nemulțumirea lui Alin.

Lui Tudor i s-a pus pata pe mine, mă încarcă de fiecare dată. Cred că pot să susțin aceste greutăți, îmi doresc că câștig. Nu e mult 40 de kilograme, dar sper să nu mă lase umărul drept.”, a spus Alin.

Cu toate astea, Alin a fost primul care a căzut în apă, reușind să reziste până la 40 de kilograme.

Cătălin este cel care a cedat al doilea sub presiunea greutăților, iar lupta finală s-a dus între Marius și Tudor, cel din urmă fiind cel care a rezistat cel mai mult timp sub presiunea greutăților și a reușit să se salveze.

Marius: Sunt un pic dezamăgit de mine pentru că știam că pot mai mult și eram convins că o să câștig.

Tudor: A contat că n-am avut mult timp atât de multe…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img