iulie23 , 2024

O studentă româncă a arătat ce produse a cumpărat de 50 de euro în Japonia. La noi le lua cu 100

Related

Sharestiri romania

Denisa, o româncă studentă în Japonia, le-a arătat urmăritorilor săi ce produse a cumpărat din supermarket, cu 50 de euro.

Tânăra susține că a făcut cumpărături pentru mai multe zile și nu se aștepta să plătească o sumă atât de mică pentru toate aceste produse.

”Începem cu mâncarea. Am luat o cutie cu șase ouă, o cutie de lapte de migdale, un borcan de dulceață de afine, o conservă de porumb, o salată iceberg, o sticlă de oțet balsamic, o sare la solniță, un pachet de brânză mozzarella, un iaurt, o caserolă de roșii cherry, o cremă de brânză, o mână de ceapă verde, un avocado, o cutie de ceai fără zahăr, o pungă de afine congelate, o cutie cu mini înghețate și o pungă de fulgi de ovăz.

O studentă româncă a arătat ce produse a cumpărat de 50 de euro în Japonia. La noi le lua cu 100

Citește și: Un supermarket le acordă angajaților bonusuri de 6.700 €. Este cunoscut și românilor

Mai departe trecem la produsele de îngrijire și curățenie: am luat două pungi de gel de duș, o pastă de dinți, opt role de hârtie igienică, patru role de hârtie de bucătărie, un set cu produse de curățenie, care conține un spray de aragaz, unul de mobilă, unul de geamuri, șervețele pentru plita electrică și detergent de vase și a fost cam 6 euro tot setul”, spune tânăra, în clipul pe care l-a postat pe rețelele sociale.

Citește și: O prăjitură, retrasă dintr-un supermarket. S-au găsit bucăți de plastic. Cum iei banii înapoi

Reacțiile nu au întârziat să apară. Internauții susțin că, în România, pentru toate aceste produse ar fi plătit mult mai mult.

”În România plăteai 500 de lei, plus o alocaţie”, / ”La noi plăteai mai mult pe aceste produse”, \ ”Mai bine ne mutăm acolo”, / ”Ce scumpă e România, horror.

Am realizat zilele astea, că am ajuns în Norvegia”, sunt câteva dintre comentariile românilor la clipul respectiv.

 

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img