iulie23 , 2024

Nicuşor Dan, despre un nou mandat, dar cu opoziție din partea coaliției: Nu are cum să fie mai rău decât acum. O să negociez

Related

Sharestiri romania

Nicuşor Dan a spus duminică seară, în exclusivitate la Digi24, că în Consiliul General „a fost o plictiseală totală” până acum, pentru că cele trei partide, USR, PMP şi PNL i-au susţinut proiectele. El s-a declarat încrezător că în cazul unui al doilea mandat va negocia pentru formarea unei noi majorităţi în Consiliul General al Capitalei care să îl susţină pentru guvernarea locală. În ceea ce privește relația cu Guvernul, primarul general al Capitalei a spus că „nu are cum să fie mai rău decât în acest mandat”.

Liliana Ruse, jurnalist Digi24: În ipoteza în care veți câștiga alegerile și aveți un consiliu general care vă este ostil? Un consiliu majoritar PSD-PNL. S-a văzut recent faptul că vă pot bloca inclusiv bugetul. Cum vă așteptați să fie următorii patru ani, dacă majoritatea va fi ostilă? Credeți că veți găsi cale de colaborare cu această majoritate?

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei: În acești trei ani și jumătate de mandat, eu personal nu am generat niciun conflict. Nici cu Guvernul, nici cu primarii de sector, cu nimeni. Asta, pentru că oamenii ne-au pus aici să fim o autoritate a statului, în cazul nostru o autoritate locală, să colaborăm între noi să le rezolvăm problemele.

Pe funcționarea consiliului general s-a văzut, a fost o plictiseală totală la consiliu. Cele trei…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img