iulie23 , 2024

În Cluj, deranjezi și dacă tușești! Locatarii unui bloc din orașul lui Emil Boc au devenit cunoscuți în toată România pentru mesajul afișat la avizier

Related

Share


Orașul Cluj ar putea fi considerat un „tărâm de basm”, mai ales pentru cetățenii care locuiesc într-un condominiu. Un bărbat a reușit să își pună în cap vecinii dintr-un bloc din Mănăștur pentru un gest pe care îl face de câteva luni bune, dimineața și seara. L-a „taxat” imediat și mesajul a ajuns direct la avizierul blocului – sau pe „tabelul rușinii”, cum mai spun unii internauți. Iată pentru ce s-au scandalizat locatarii unui bloc din orașul lui Emil Boc!

Un gest cât se poate de normal a reușit să îi facă pe locatarii unui bloc să reacționeze. Un bărbat din Cluj, zona Mănăștur, a reușit să își pună în cap vecinii cu un lucru pe care îl face de luni bune, dimineața și seara. Mai cu seamă, este vorba despre simpul gest de a tuși.

Ce mesaj a primit un locatar al unui bloc din Cluj

Tusea a devenit un gest enervant pentru locuitorii unui condominiu clujean, motiv pentru care locatarii au dorit să transmită un mesaj. De data asta, însă, direct pe ușa locatarului. Pentru că blocul nu are pereții izolați, sunetul pe care bărbatul îl face se aude și mai tare. Scris cu pixul pe o foaie, locatarul care tușește a fost rugat să găsească o soluție pentru sănătatea lui și pentru a menține „o atmosferă liniștită în vecinătate”.

„Vă transmitem o rugăminte în legătură cu zgomotele pe care le faceți seara și dimineața atunci când tușiți. Din păcate, pereții acestui bloc nu au izolație fonică.

Sperăm că sunteți în căutarea unei soluții pentru sănătatea dumneavoastră și înțelegem că trebuie să vă simțiți bine. Totuși, sunetul tusei este puternic și deranjează. Ne trezește din somn. Am fi foarte recunoscători dacă ați încerca să faceți ceva în privința asta, mai ales că se întâmplă de câteva zile bune.

Vă mulțumim anticipat pentru efortul depus pentru a menține o atmosferă…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img