iulie23 , 2024

De ce a fost anulată Alianța „Partidul Maicii Domnului” dintre Gheorghe Funar și Partidul Dacismului

Related

Sharestiri romania

Gheorge Funar a dorit să revină în politică. Așa că a pus la cale o alinață cu puternice accente naționaliste pe care a încercat să o înregistreze la Biroul Electoral Central.

De ce a fost anulată Alianța „Partidul Maicii Domnului” dintre Gheorghe Funar și Partidul Dacismului

Doar că, surpriză neplăcută pentru fostul primar al Capitalei, Alianța lui Funar a fost respinsă.

Astfel, Alianțșa electorală „Grădina Maicii Domnului”, formată din Partidful România Noastră a lui Gheorghe Funar și partidul Dacismulului Autonom Conservator condus de Cătălin Berenghi.

Motivul este reprezentat de faptul că denumirea integrală sau prescurtată a partidelor nu poate reproduce simboluri ale cultelor religioase.

Cele două partide se înscriu în seria formațiunilor ultra naționaliste concurând pe aceeași linie cu AUR al lui George Siomion ori cu partidul Dianei Șoșoacă. 

Funar a fost un primar ultra-naționalist al Clujului cu o retorică anti-maghiară extremă.

Celălalt lider de partid Paul Berenghi a organizat proteste anti-COVID

Newsweek scria atunci că unul dintre organizatorii protestelor anti-vaccin, Cătălin Berenghi, a anunțat că o parte dintre „camarazii” săi împotriva regulilor și a măștilor de protecție sunt în stare gravă sau chiar au decedat.

Citește și: „Patrioții” cad pe capete. Antivacciniștii ajung la spital sau mor după protestul din 2 octombrie

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img