iulie23 , 2024

Vremea se răcește accentuat în Capitală. Temperaturile scad cu 10 grade de la o zi la alta

Related

Sharestiri romania

Meteorologii anunță că vremea se va răci accentuat în București și că temperatura va scădea de la o zi la alta cu zece grade.

Potrivit prognozei meteo speciale pentru București, vremea este duminică deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil cu înnorări noaptea când va ploua. Vor fi mai ales averse, posibil însoțite de descărcări electrice și se vor acumula cantități de apă în jurul a 20 l/mp. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar minima de 5…6 grade.

Luni însă vremea se va răci accentuat față de ziua precedentă, astfel că temperatura maximă va fi de 11…13 grade. Cerul va avea înnorări, va ploua în prima parte a zilei și se vor acumula cantități de apă de 5…10 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări (rafale de 35…45 km/h).  

Editor : G.M.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img