iulie23 , 2024

Urmărire ca-n filme aseară pe o șosea din Suceava. Cum l-au oprit polițiștii pe un tânăr teribilist?

Related

Sharestiri romania

Urmărire ca-n filme aseară pe o șosea din Suceava. Cum l-au oprit polițiștii pe un tânăr teribilist? De ce a ales să nu o prească la semnalul polițiștilor?

Urmărire ca-n filme în Suceava 

Urmărire ca-n filme pe o şosea din Suceava. Deşi avea permisul suspendat, un şofer de 21 de ani nu a ezitat să se urce la volan. Nici semnalele echipajului de poliţie nu l-au impresionat prea tare pe acesta.

Citeşte şi: FOTO Accident înfiorător, pe „Autostrada Ford”. Șofer începător, ceață, mâzgă, 183 km/h

Tânărul a profitat de avantajul de a fi la volanul unui bolid cu mulţi cai putere şi a accelerat. Ce nu ştia însă este că agenţii au bănuit planul lui şi i-au pregătit o supriză – o bandă cu ţepi întinsă pe mijlocul drumului.

Nici bine nu a trecut şoferul peste capcană, că a şi rămas în pană. În încercarea de a scăpa nepedepsit, tânărul a părăsit automobilul şi a rupt-o la fugă.

Citeşte şi: Accident pe tronsonul nedeschis al autostrăzii A3: Patru răniți după impactul dintre 3 autovehicule

Nu a durat mult până a fost încătuşat. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img