iulie23 , 2024

Surpriză la europarlamentare. Dan Diaconescu se relansează în politică

Related

Share


Fostul om de televiziune, Dan Diaconescu, trimis în judecată pentru sex cu minore, va candida la alegerile europarlamentare pe lista partidului Alianța Românilor Digitali, fondat de Sorin Voinea, potrivit Realitatea.

Fostul om de televiziune ar urma să candideze la europarlamentare FOTO Inquam Photos

Fostul om de televiziune ar urma să candideze la europarlamentare FOTO Inquam Photos

„Vom fi surpriza alegerilor din 2024”, a declarat Sorin Voinea, fondatorul Alianța Românilor Digitali, care îl plasează pe Dan Diaconescu pe primul loc în lista formațiunii pentru alegerile europarlamentare, potrivit Realitatea.

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru şantaj, în 2015, fiind eliberat condiționat după aproape 3 ani.

Fostul om de televiziune are interdicție de a fi numit în funcții publice și de a-și exercita profesia de jurnalist, iar în prezent este trimis în judecată într-un alt dosar, fiind acuzat de sex cu minore. 

„În concret, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele: În jurul datei de 19.11.2020 şi în jurul datei de 22.11.2020, D. C.-D. a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimţite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta avea la acel moment vârsta de 15 ani şi 4 luni, contra sumei de 300 de lei, în timp ce se aflau în camera unui hotel situat în municipiul Bucureşti”, a transmis Parchetul de pe lângă…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “adevarul.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img