iulie15 , 2024

Poate România să depășească Elveția? „Puteam să devenim, repede, să fim tigru”. Opinia unui controversat antreprenor

Related

Share


Cunoscutul și controversatul antreprenor Cristian Sima, care locuiește în Elveția, a vorbit despre șansele României de a scăpa de coada clasamentelor din UE și chiar să depășească economii de top ale Europei.

Cristian Sima trăiește în Zurich. FOTO: Pixabay/Toshiharu Watanabe

Cristian Sima trăiește în Zurich. FOTO: Pixabay/Toshiharu Watanabe

„Poate România vreodată să depășească Elveția?” – a fost întrebat controversatul antreprenor Cristian Sima, la posdcastul lui Ștefan Mandachi.

Cristian Sima este cunoscut drept antreprenorul care a înființat una dintre primele firme de brokeraj din România. Sima a fost profesor de Matematică la Revoluție, iar după alegerile din 1990, a plecat și a predat în mai multe țări europene, până a început să studieze bursa. A fost președinte al Bursei de Valori Sibiu și a încercat să preia conducerea Bursei de Valori București. A avut afaceri imobiliare și a fost acționar la portalul Hotnews.

A fugit din țară după falimentul firmei de brokeraj și s-a stabilit în Elveția, țară al cărei cetățean este. Antreprenorul a vorbit dspre procesele sale penale, care s-au încheiat fără a fi pus sub acuzare și despre problemele de sănătate, care-l fac să…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “adevarul.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img