iulie15 , 2024

Detalii tulburătoare ies la iveală în cazul crimei de la Timișoara. „A înjunghiat-o în gât, apoi i-a închis trupul într-o cameră”

Related

Sharestiri romania

Tânărul student la Facultatea de Medicină din Timişoara care şi-a ucis iubita, studentă şi ea la aceeaşi facultate, cu mai multe lovituri de cuţit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor. El ar fi ucis-o pe fată din gelozie, după o ceartă.

„La data de 22 martie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără ar fi fost găsită inconştientă cu urme de sânge, într-o cameră a unui apartament, situat pe bulevardul General Ion Dragalina, din Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, tânăra fiind întinsă pe pat decedată. Cercetările au fost preluate şi continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, iar în urma primelor verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că tânăra de 21 de ani, ar fi prezentat la nivelul corpului multiple plăgi provocate cu un obiect tăietor-înţepător”, a transmis IPJ Timiş, sâmbătă seară, potrivit News.ro.

Poliţiştii l-au identificat rapid pe autorul crimei, acesta fiind chiar iubitul victimei.

„În urma unui complex de activităţi informativ-operative, desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, la scurt timp a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat în judeţul Caraş-Severin şi adus la sediul I.P.J Timiş pentru audieri”, a precizat IPJ Timiş.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânărul de 23 de ani este şi el student la Facultatea de Medicină din Timişoara, la fel ca iubita sa, pe care a ucis-o din gelozie. Cei doi ar fi fost împreună din decembrie, anul trecut, însă în ultima vreme cei doi se certau tot mai des. Vineri seara, după cursuri, el a condus-o pe fată în apartamentul de pe bulevardul Dragalina pe care ea îl închiriase împreună cu două colege şi care aparţinea mamei băiatului. În apartament, între cei doi a izbucnit o ceartă şi chiar s-au bătut, el având zgârieturi pe faţă. La un moment dat, tânărul a luat un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o pe tânără în zona gâtului. Când a observat că aceasta nu mai respiră, i-a luat trupul şi l-a dus în cameră, pe pat, apoi a încuiat uşa şi s-a dus în localitatea Pojejena din judeţul Caraş-Severin, acolo unde locuiesc părinţii lui, şi a aşteptat să fie ridicat de poliţişti, fiind principalul suspect al crimei.

În cursul zilei de sâmbătă, tânărul student a fost adus la Timişoara, iar în urma audierilor la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a fost reţinut 24 de ore pentru omor. Tot sâmbătă el a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Editor : Liviu CojanCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img