iulie15 , 2024

Dan Diaconescu se relansează în politică și candidează la europarlamentare, cu partidul „Alianța Românilor Digitali”! „Vom fi surpriza alegerilor!”

Related

Share


Dan Diaconescu va candida la alegerile europarlamentare din acest an. Fostul om de televiziune, trimis în judecată pentru sex cu minore, se va află pe lista partidului Alianța Românilor Digitali, care este fondat de Sorin Voinea. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la Dan Diaconescu, dar fără succes. Alianța Românilor Digitali deschide lista la europarlamentare cu Dan Diaconescu. El nu are interdicție să candideze în Europa, doar în România.

Vom fi surpriza alegerilor din 2024“, a declarat Sorin Voinea.

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru şantaj, în 2015. El a fost eliberat condiționat după aproape 3 ani. Diaconescu are interdicție de a fi numit în funcții publice și de a-și exercita profesia de jurnalist. În prezent, el este trimis în judecată într-un alt dosar, sub acuzația de sex cu minore.

Dan Diaconescu a fost apropiat de George Simion, însă relația cu liderul AUR s-ar fi răcit. Omul de televiziune este unul dintre martorii de la căsătoria civilă a liderului AUR.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “mycta.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img