iulie15 , 2024

Consiliul Politic Naţional al PNL a aprobat alianţa electrorală cu PSD pentru alegerile europarlamentare şi fuziunea cu ALDE

Related

Sharestiri romania

Consiliul Politic Naţional al PNL, într-unit, duminică, în şedinţă online, a aprobat alianţa electrorală cu PSD pentru alegerile europarlamentare şi fuziunea cu ALDE.

PNL anunţă, duminică seară, după şedinţa Consiliului Politic Naţional, că au fost luate mai multe decizii.

În primul rînd, a fost aprobat protocolul de fuziune PNL cu ALDE, fiind acordate 876 voturi „pentru”.

De asemenea, liberalii au aprobat alianţa electorală PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare. Acest punct al ordinii de zi a obţinut mai puţine voturi decât fiziunea cu ALDE; respectiv 838 voturi „pentru”.

În plus, PNL a decis numirea lui Vlad Nistor drept membru în Biroul Executiv cu rang de vicepreşedinte, fiind acordate 876 voturi „pentru”, potrivit News.ro.

„De acum înainte nu avem altceva de făcut decât să ne implicăm cât mai mult în activitatea noastră. Există entuziasm, există motivare şi trebuie să avem încredere în forţele noastre să putem duce toate etapele anului electoral 2024”, a declarat Nicolae Ciucă în interiorul şedinţei referitor la constituirea protocolului de fuziune cu ALDE.

Sedinţa PNL a avut loc duminică online.

Editor : Liviu CojanCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img