iulie23 , 2024

Adina de la “Insula de 1 milion”, refuzată de echipa Vesticilor, după ce a fugit la ei în tabără! Au primit-o pentru o noapte, dar nu au vrut să rămână permanent! Scandal în Arenă: “I-am sugerat să-și folosească și ea creierul”

Related

Sharestiri romania

Chiar dacă i-au oferit sprijin, Vesticii nu au primit-o definitv pe Adina în tabăra lor. Ce se va întâmpla cu concurenta?!

Adina a decis să schimbe tabăra, aceea a Sudicilor cu cea Vesticilor, plecând din grupul ei în toiul nopții, fără a anunța pe nimeni, ceea ce a stârnit numeroase discuții între concurenți și, în special, între colegii ei din tabără.

Cosmin Cernat a dorit să înțeleagă exact ce s-a întâmplat, așa că i-a dat cuvântul Adinei, care și-a spus nemulțumirile de față cu toți, explicând că s-a simțit jignită, dar colegii ei au fost de cu totul și cu totul altă părere.

Citește și: Flori, bucătăreasa şefă, aruncată la duel; sudicii au făcut zid in jurul ei! Raul, eliminat de la “Insula de 1 milion”

Cosmin Cernat: Intrăm direct într-un subiect destul de important: Migrația de la o tabără la alta. In una din emisiunile trecute v-am întrebat, v-am dat timp la dispoziție, dar nu am văzut mâini ridicate. V-ați respectat taberele. Dar astăzi ce să vezi, Sudicii s-au trezit cu un om în minus, Vesticii cu un om în plus.

Adina, ce s-a întâmplat?

Adina: La mine totul are o limită și dacă nu mai pot, nu mai pot. Chiar dacă am încercat să-i respect să fiu alături de ei. Nu pot să stau cu ei, să fac lucrurile pe care le fac ei și să mă comport ca ei.

Izabela: O să concluzionez pentru că nu vreau să pierd prea multe cuvinte pe ea. Ea a început să acuze anumite persoane doar ca să mai creeze anumite tensiuni, încercând să dea vina pe mine pentru tot ce s-a întâmplat.

I-am sugerat să-și folosească și ea creierul, să nu-l țină doar ca pe un breloc și ea mi-a zis că am doar doi neuroni. Eu dacă aș avea doar doi neuroni nu m-aș lăsa trasă în această mocirlă. Încearcă să mă provoace, doar că nu are cum să se certe cu mine decât dacă vreau eu.

Adina: A zis că eu nu sunt capabilă să port o discuție fără jigniri, pe cine am jignit de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img