iulie23 , 2024

Un expert în analiza medicamentelor a descoperit motivul pentru care Simona Halep a câştigat la TAS!

Related

Share


Un specialist în analiza medicamentelor a identificat motivul pentru care Simona Halep a avut câștig de cauză la TAS și spune că ITIA a comis o eroare majoră în procesul de dopaj al româncei.

Tribunalul de la Lausanne a decis reducerea de la 4 ani la 9 luni a suspendării Simonei Halep.

Motivul pentru care Simona Halep a câştigat la TAS! Ce gafă incredibilă a făcut ITIA

Diferența dintre pedepsele acordate de TAS și Sport Resolutions, cel din urmă fiind tribunalul care a dictat 4 ani de suspendare pentru româncă, a fost explicată de Gabriel Balea, expert în analiza medicamentelor.

„Sunt multe aspecte legate de partea de analiză chimică din decizia Sport Resolutions în cazul Simonei Halep care nu se legau și cred că acestea au dus la decizia complet diferită a TAS.

Rezultatele din cele două probe trebuiau corectate pentru diferența de densitate a urinei față de valoarea normala, vezi punctele 226 și 227 din justificarea Sport Resolution.

Diferența este semnificativă, vezi punctul 168 (0.186 ng/mL și 0.341 ng/mL), dar Eichner nu face nicio corecție în calculele sale menționate de mine, deși cred că era perfect conștient de necesitatea lor.

Să construiești un întreg caz pe ele, așa cum a făcut ITIA, mi s-a parut fundamental greșit.

Sursa numărul unu de contaminare este personalul din jurul liniilor…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img