iulie15 , 2024

”Moșule, ce tânăr ești și cascadorul minciunilor”

Related

Share


Vineri, 08 Martie 2024, ora 09:58

762 citiri

CTP, despre un cunoscut om politic: "Moșule, ce tânăr ești și cascadorul minciunilor"

Cristian Tudor Popescu FOTO facebook

Cristian Tudor Popescu a analizat situația politică din America și crede că așa-zisele gafe ale lui John Biden sunt doar niște confuzii, cel mult amuzante.

Sub titlul “Moșule, ce tânăr ești și cascadorul minciunilor”, CTP consideră că America traversează acum o epocă de autohipnoză în masă, ca aceea care a cuprins Germania în anii `30 și l-a propulsat la putere pe Hitler. „Șobolanii care trebuie stârpiți” ai Führerului, evreii, sunt acum, pentru Trump, imigranții de orice naționalitate.

“Îmi vine să urlu când felurite madmuzele și fârțângăi, precum și alți vorbeți de televizor, anunță cu zâmbete satisfăcute „Biden a comis încă o gafă”. De fapt, insinuează pe față, dacă se poate spune așa, că președintele Biden este desprins de realitate, dus cu capul, senil.

Așa-zisele „gafe” ale lui Biden sunt, în mare majoritate, niște confuzii cel mult amuzante de nume și țări, care n-au provocat nicio reacție din partea celor confundați. De ce are astfel de scăpări? Simplu, pentru că e cât se poate de concentrat pe problemele de fond ale Statelor Unite și lumii întregi. Pe care le tratează mereu rațional, cu precizie și elocvență. Ultimul său discurs despre Starea Națiunii înainte de alegerile din noiembrie este un exemplu grăitor….Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “ziare.com”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img