iulie15 , 2024

Horoscopul zilei de 8 martie 2024. Luna va părăsi casa relațiilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Related

Sharestiri romania

Luna va părăsi Capricornul și implicit casa relațiilor în cazul nativilor Rac. Nativii acestei zodii pot da curs sentimentelor și emoțiilor și își pot face planuri de viitor cu mai multă ușurință.

Horoscopul zilei de 8 martie 2024

Horoscopul zilei de 8 martie 2024 spune că nativii zodiacului vor avea parte de o mulțime de schimbări. Luna părăsește Capricornul și se mută în Pești pe data de 10 martie. Nativii zodiacului vor avea parte de o mulțime de schimbări pe toate planurile, dar trebuie să aibă grijă cu banii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Toate lucrurile bune din păcate ajung să se termine la un moment dat, iar astăzi este o zi care poate aduce sfârșitul pentry multe lucruri din viața ta. Luna va părăsi Capricornul, aducând un anumit sentiment de finalitate unui proiect sau unui loc de muncă. Este posibil să descoperi că ai ceva nou de făcut înainte de finalul zilei.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai nevoie doar de timp pentru a procesa lucrurile și preferi să faci asta în ritmul tău. Luna va părăsi Capricornul, ajutându-te să așezi în sfârșit lucrurile așa cum trebuie să fie.

Nu e nicio problemă dacă te răzgândești cu privire la ceva anume. Ceea ce ai plănuit inițial poate părea mai puțin important. Deleagă sarcini sau amână termene de finalizare, dacă așa e mai bine pentru tine.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Vestea bună este că atunci când Luna începe să iasă din Capricorn, îți vei aminti anumite lucruri pe care ai omis să le faci. S-ar putea să dai peste un mesaj pe care l-ai scris pentru tine sau să ai o amintire care te ajută să vizualizezi unde ai lăsat ceva.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna va părăsi Capricornul, casa ta solară a relațiilor. Acest lucru înseamnă că este o zi minunată pentru dragoste, romantism și planuri de viitor. Aceasta este o zi grozavă pentru a discuta subiecte importante din viața ta și pentru a vedea în ce direcție merg lucrurile.

Leu: 23 iulie – 22 august

Chiar dacă suntem spre sfârșitul săptămânii, asta nu înseamnă că nu te poți concentra asupra sănătății tale și nu poți începe o nouă rutină de wellness. Luna va părăsi Capricornul, casa ta solară a responsabilităților și îndatoririlor. Este ziua perfectă pentru a merge la plimbare, a te deconecta de la rețelele sociale sau pentru a găti o masă pentru familie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna va părăsi Capricornul, ieșind din sectorul care guvernează creativitatea și jocul. Chiar dacă ești într-o perioadă nu tocmai bună a vieții tale, nu uita de micile detalii din viața ta. Și ele contează în amalgamul zilnic și te pot ajuta să vezi lucrurile mai mult decât sunt ele în acest punct.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna va părăsi casa ta solară a căminului și familiei. Fie că îți chemi prietenii la o seară de jocuri, fie că preferi să le gătești ceva bun de mâncare, contează cel mai mult timpul pe care îl petreceți împreună.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna va pleca din sectorul tău de comunicare, iar aceasta este o zi pentru a spune ceea ce trebuie să spui. Ia în considerare o practică zilnică de scriere celor mai intense dorințe. Luna Nouă care apare pe 10 martie aduce un echilibru între carieră și viața personală. Dar mai aduce cu ea și multe oportunități de evoluție.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Este important să economisești bani, chiar dacă câștigi suficient pentru a plăti facturile. Luna va părăsi Capricornul, casa ta a veniturilor și a bogăției, așa că ia în considerare ce poți face pentru a spori veniturile.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Luna te va părăsi pe tine, casa ta de dezvoltare personală. Acesta este un moment minunat pentru a începe un curs pe care l-ai plătit deja, dar nu l-ai început. Dacă intenționezi să urmezi și alte cursuri, acum este momentul potrivit să te interesezi mai mult despre ele și să faci primii pași către ceea ce ți-ai propus.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna va pleca din casa lucrurilor ascunse. Cu siguranță ai aflat și tu mai multe atunci când te așteptai mai puțin. S-ar putea să începi să culegi informații despre câteva lucruri care sunt de interes pentru tine săptămâna aceasta. Poate fi o zi productivă pentru căutările tale, dar vei avea mult succes și acolo unde te afli tu în acest moment.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna va părăsi Capricornul, casa ta a prietenilor. Acesta este un moment minunat pentru a contacta un coleg sau un vechi prieten cu care nu ai mai luat contact de ceva timp. Acest lucru poate fi incomod la prima vedere, dar cu persoana potrivită, timpul nu are cum să stea în calea planurilor voastre.

SURSACiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img