iulie23 , 2024

”Defineşte ceea ce înseamnă să fii un funcţionar public” VIDEO

Related

Share


Vineri, 08 Martie 2024, ora 18:16

247 citiri

Un fost premier britanic se retrage din politică, după 27 de ani. Sunak: ”Defineşte ceea ce înseamnă să fii un funcţionar public” VIDEO

Theresa May a anunțat că se retrage din Parlamentul britanic FOTO Twitter/Theresa May

Fostul premier britanic Theresa May a anunţat vineri, 8 martie, că se va retrage, la alegerile legislative din acest an şi va pune astfel capăt unei cariere parlamentare de 27 de ani, în care a condus timp de trei ani Regatul Unit, în perioada tulbure a Brexitului.

Ea declară ziarului local Maidenhead Advertiser că activitatea sa în lupta împotriva traficului de persoane şi sclaviei moderne îi consumă mult timp şi că şi-a ”dat seama, privind către viitor”, că nu va mai putea să fie în măsură să şi ”facă treaba” de deputată, aşa cum consideră că este ”corect şi merită alegătorii” săi.

Theresa May, în vârstă de 67 de ani, este o deputată din orăşelul Maidenhead, situat la vest de Londra, din 1997.

Ea a făcut parte din mai multe guverne şi a fost ministrul de Interne în perioada 2010-2016, înainte să fie aleasă drept şefă a Partidului Conservator şi premier după haosul provocat de referendumul din iunie 2016 prin care regatul a părăsit Uniunea Europeană (UE).

Ea a fost a doua femeie…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “ziare.com”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img