iulie23 , 2024

Cum arată penthouse-ul de 600.000 de euro al nepoatei fostului director al SRI. Care a fost prețul de pornire al licitației

Related

Share


Nepoata fostului director al SRI, Radu Timofte, cercetată într-un dosar de delapidare și spălare de bani, a rămas fără penthouse-ul din nordul Capitalei.  

Agenția Ministerului Justiției, care administrează sechestrele din anchetele penale, a reușit să îl vândă înainte că proprietara să fie condamnată. Suma obținută este de 600.000 de euro.

Premiera constă în faptul că bunul imobil a fost valorificat înainte de a avea o hotărâre definitivă. Acest imobil a fost valorificat la o licitație publică organizată cu participarea a șapte pretendenți, suma oferită depășind 600.000 de euro.

Câștigătorul a plătit aproape dublu față de prețul de pornire, diminuat cu 25%, pentru că la prima licitație nu s-a înscris nimeni.

Eduard Uzunov, expert imobiliar: „Licitația implică emoții. Stai să îi arăt că eu am mai mulți bani decât cel care licitează și sunt mai mulți. Atunci se ambalează, se ridică mult prețul poate. Acea scădere de 25% din prețul inițial se vede că a atras mai mulți clienți”.

Citește și


apartament lux

stiri romania

Pentru echipamentele din bucătărie, în conturile statului vor intra 24.000 de lei. Cineva a dat 10.000 de euro pentru un ceas Rolex, dublu față de prețul inițial. Trei tablouri semnate de artiști români au fost adjudecate cu aproape 7.500 de lei.

Prin vânzările la licitație finalizate, ANABI a reușit să obțină în jur de 700.000 de euro, cu mult peste estimarea inițială și să securizeze astfel cam 30% din prejudiciul despre care vorbesc procurorii DIICOT în acest caz. Așa încât, dacă se va ajunge la o decizie definitivă de condamnare a suspectei, întreaga sumă care va produce și dobânzi va intra în vistieria statului.

Între timp, ancheta DIICOT care o vizează pe Ioana Timofte se apropie de final, așa că suspecta ar putea fi trimisă în judecată.

Articol recomandat de sport.ro


NEWS ALERT E gata! Simona Halep a anunțat primul turneu la care va juca

NEWS ALERT E gata! Simona Halep a anunțat primul turneu la care va jucaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “stirileprotv.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img