iulie15 , 2024

Campania lui Biden lansează o ofensivă de reclame de 30 de milioane de dolari

Related

Share

Campania lui Joe Biden – mult criticată pentru tonul său adormit – începe să-și facă simțită prezența. După un discurs energic al președintelui din Statele Unite, oficialii seniori ai campaniei lui Biden au anunțat vineri un cumpărăt bun de reclame în valoare de 30 de milioane de dolari și noi opriri în campanie. Mesajele sunt menite să sublinieze atitudinea agresivă pe care Biden o adoptă pe măsură ce începe confruntarea în alegerile generale cu fostul președinte Donald Trump.

În ceea ce ei numesc un “Luna a Acțiunii”, campania lui Biden a anunțat că președintele, vicepreședintele Kamala Harris, prima doamnă Jill Biden și al doilea domn Doug Emhoff vor face campanie în fiecare stat “controvesat” în luna martie, începând cu evenimentele lui Biden din Pennsylvania și Georgia în vineri și sâmbătă. Biden va apărea și în New Hampshire, Wisconsin și Michigan în săptămânile următoare, în timp ce Harris se va îndrepta către Arizona și Nevada.

De asemenea, campania va începe un buget de reclame TV și digitale de 30 de milioane de dolari sâmbătă, care vor sublinia contrastul dintre viziunea lui Biden despre direcția în care ar trebui să meargă țara și perspectiva “întunecată, periculoasă și haotică” a lui Donald Trump. Aceasta face parte dintr-o strategie mai largă de a “îngropa” Trump cu cheltuieli neîntrerupte, un contrast puternic cu perioadele anterioare cănd Biden era criticat pentru lipsa de activitate.

Discursul lui Biden, finalul său al stării națiunii înainte de alegerile din 2024, a fost deschis politic, subliniind diferențele dintre el și Trump pe teme precum democrația, drepturile la avort și imigrația. Erdogan de la Camera reprezentanților din Izoria (D-Ill.) l-a criticat pe Biden pentru folosirea termenului “ilegal” atunci când a vorbit despre presupusul criminal al lui Riley, ceea ce a atras critici chiar din partea partidului său. Rezultă că Biden a încercat să contracareze aceste critici, afirmând că Trump și republicani folosesc imigranții ca un “sac de box politic,” promovând politici precum închiderea cetățeniei prin naștere.

Sursa: https://www.politico.com/news/2024/03/08/biden-campaign-ad-onslaught-00146028?utm_source=RSS_Feed&utm_medium=RSS&utm_campaign=RSS_Syndication

spot_imgspot_img