iulie23 , 2024

Autopsier din Bistriţa-Năsăud, prins în flagrant luând 600 de lei mită pentru a îmbălsăma un cadavru

Related

Sharestiri romania

Un autopsier de la Serviciului Judeţean de Medicină Legală Bistriţa-Năsăud a fost prins în flagrant în timp ce lua 600 de lei mită pentru îmbălsămarea şi cosmetizarea unei persoane decedate, anunță Direcţia Generală Anticorupţie.

„La data de 07.03.2024, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, au procedat la prinderea în flagrant a unui autopsier din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Bistriţa-Năsăud, în timp ce primea suma de 600 de lei, de la o persoană, denunţător în cauză”, a anunţat vineri DGA Bistriţa Năsăud, potrivit News.ro.

Potrivit anchetatorilor, autopsierul a cerut suma respectivă de bani pentru a-și îndeplini atribuțiile de serviciu, respectiv pentru a face servicii de cosmetizare şi îmbălsămare a unei persoane decedate.

Ulterior, suspectul a fost dus la Parchet, în vederea continuării cercetărilor pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, mai precizează sursa citată.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Editor : B.P.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img