iulie15 , 2024

Votează cei mai buni stoperi FCSB all-time! Tu faci echipa ideală!

Related

Share


În provocarea ProSport pentru suporterii celei mai iubite echipe din România, am aflat deja cei mai apreciați portari (AICI) și fundași laterali (AICI) din echipa ideală a roș-albaștrilor! După 22 de ani în care Gigi Becali a tot făcut primul 11, e rândul tău să alegi cei mai buni 22 de fotbaliști! Astăzi votezi cei mai buni stoperi FCSB all-time!

Firește, sunt jucători a căror încadrare pe post e relativă. Spre exemplu, Momcilovic care e la bază fundaș stânga, dar a jucat și fundaș central la FCSB. Sau Brandan, fundaș stânga, dar și mijlocaș central. De fiecare dată, în demersul nostru, a primat postul pe care jucătorul s-a consacrat în memoria publicului.

Timp de aproximativ două zile vei putea alege din cele 7 propuneri pe care ți le facem pentru fiecare post.

  • Pentru fundașii centrali, de la publicarea acestui material și până sâmbătă, 9 martie, ora 05:00 dimineața, votezi opțiunile tale în cele două sondaje din acest articol!

Poți vota un singur fotbalist per post, iar jucătorul cu cele mai multe voturi la final intră în echipa de vis. Locul doi în viziunea publicului ca număr de voturi devine rezervă în lotul suprem! Jucători precum Valeriu Răchită nu se regăsesc în cele 7 propuneri, ci doar în lista completă de la finalul materialului pentru că doar ultimul an din…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img