iulie15 , 2024

Javier Mascherano: „Nu este ușor nici pentru el”. Va participa Lionel Messi la ediția de anul acesta a Jocurilor Olimpice?

Related

Sharestiri romania

Argentina a participat la trei finale ale Jocurilor Olimpice la fotbal, câștigând două dintre ele, anume: ediția din 2004 și cea din 2008. În 1996 argentinienii au fost învinși de Nigeria, luându-și totuși revanșa peste 12 ani.

Anul 2024 este un an plin de evenimente sportive. Una dintre cele mai așteptate competiții se va desfășura în vara acestui an, anume Jocurile Olimpice. În cadrul acestui eveniment va fi și fotbalul, printre participante aflându-se și Argentina.

În cadrul acestui eveniment s-ar putea să participe în calitate de atlet și Lionel Messi, actualul fotbalist de la Inter Miami.

Citește și: Jurgen Klopp: „Vom fi prudenți”. Ce a spus antrenorul celor de la Liverpool înainte de meciul cu Sparta Praga din optimile de finală UEFA Europa League?

Ce a spus Javier Mascherano despre posibila participare a lui Lionel Messi la Jocurile Olimpice

Mai precis, Javier Mascherano a spus că își dorește ca fostul său coleg de la FC Barcelona și de la echipa națională să fie în lotul Argentinei, dar încă nu știe dacă acest lucru se va întâmpla.

Concret, Jaiver Mascherano, care este selecționerul Argentinei U23 a spus, potrivit Sport.ro, care menționează ca sursă ESPN că: „I-am trimis o invitație în avans și i-am dat toate punctele la care trebuie să se gândească și să discute cu clubul său.

Nu este ușor nici pentru el să gestioneze problema cu Inter Miami și MLS și să fie absent pentru o vreme. El va decide la momentul potrivit”.

Lionel Messi a câștigat Jocurile Olimpice cu naționala Argentinei în 2008

[Sursa foto: Profimedia]

Parcursul Argentinei către ultima medalie olimpică

Argentina a câștigat ultima dată medalia de aur la fotbal în cadrul Jocurilor Olimpice în anul 2008. Atunci sud-americanii au făcut parte dintr-o grupă cu Serbia, Australia și Coasta de Fildeș.

Argentina a terminat grupa pe primul loc cu 9 puncte, câștigând toate meciurile pe care le-a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img