iulie23 , 2024

Dănuț Lupu, eliberat condiționat din închisoare!

Related

Share


  • Liga 2: Concordia Chiajna – Dumbrăvița, joi, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo – UTA Arad, vineri, 20:00, DGS 1

Închis la începutul lunii octombrie, fostul internațional a primit, potrivit Digi24, aprobarea penru eliberarea condiționată după cinci luni, deși fusese condamnat la șapte luni de închisoare pentru că a condus fără să aibă permis valabil.

Dănuț Lupu iese din închisoare

Dănuț Lupu a fost prezent, alături de avocat, la Judecătoria Sectorului 5 joi dimineață, unde cei doi au pledat pentru eliberare.

Mi-am îndeplinit fracția, regret fapta și doresc sa mă întorc acasă alături de ai mei”, spunea Dănuț Lupu, în sala de judecată, miercuri dimineață.

Avocatul lui Dănuț Lupu a dezvăluit, în fața judecătorilor, că fostul fotbalist are o ofertă de muncă, de la Dinamo, care-i propune funcția de director sportiv. Nu a fost specificat dacă este vorba de Clubul Sportiv Dinamo, unde Dănuț Lupu a activat înainte să fie condamnat la închisoare, sau de FC Dinamo, echipa de primă ligă.

stiri romania

Clientul meu se va reintegra în societate. În acest moment are o propunere de la Dinamo, să fie angajat ca director sportiv. În plus, trebuie să facă o operație pentru afecțiunea de care suferă”, a spus avocatul Ingrid Miclăuș.

Dănuț Lupu, ”comportament exemplar” în închisoare

Pe parcursul executării pedepsei a avut un comportament exemplar față de personalul unității, dar și față de celelalte persoane…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img