iulie15 , 2024

Cine ar fi fotbalistul misterios care s-a fotografiat în lift cu o vedetă din România

Related

Share


  • Liga 2: Concordia Chiajna – Dumbrăvița, joi, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo – UTA Arad, vineri, 20:00, DGS 1

Horațiu Moldovan, surprins alături de Aza Gabriela?

Galerie Foto

Portarul echipei naționale a României ar fi îndrăgostit de o vedetă din România, una dintre cele mai sexy prezențe din muzica de la noi, Aza Gabriela.

Gabriela Amzaru, pe numele ei real, a postat în ultimele zile mai multe Story-uri de la Madrid, iar în cel mai recent ar apărea alături de Horațiu Moldovan, susține gsp.ro.

Se pare că Aza, care a practic și cinci ani atletismul, l-ar fi dat de gol pe Moldovan printr-un mic detaliu. Ar fi vorba despre wallet-ul de firmă de la Louis Vuitton.

Aza Gabriela a fost iubita lui Dragoș Nedelcu. De ce s-a despărțit de fostul fotbalist de la FCSB

stiri romania

Galerie Foto

Artista din România s-a mai iubit cu un fotbalist. Este vorba despre Dragoș Nedelcu, fostul fotbalist de la FCSB. În primăvara lui 2022, artista a pus capăt relației după aproximativ doi ani.

La acea vreme, Aza Gabriela a explicat că principalul motiv  care a dus la ruptură a fost reprezentat de stilurile de viață diferite pe care le aveau cei doi, dar și că distanța a reprezentat un impediment.

”Drumurile noastre erau foarte diferite, era extrem de greu să ne vedem. Ne venea foarte greu să ne vedem, era o distanță. Am stat cu el în casă doi ani, iar al treila an a fost foarte greu. El a stat în Germania, a avut un contract acolo, iar apoi a venit în România…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img