iulie15 , 2024

Avertismentul lui Klaus Iohannis la Congresul PPE: Ne confruntăm cu cea mai gravă situație de după cel de-al Doilea Război Mondial

Related

Sharestiri romania

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Congresul PPE de la București, că Partidul Popular European rămâne cea mai importantă forţă politică în Europa. În același timp, președintele României a spus că  traversăm un context „complicat și instabil” din cauza războiului din Ucraina, iar Europa se confruntă cu cea mai gravă situație de după cel de-al Doilea Război Mondial.

„Partidul Popular European rămâne cea mai importantă forţă politică în Europa şi sunt convins că acest congres va revalida valorile noastre democratice, care pun în centru libertatea, statul de drept şi demnitatea umană. Sunt sigur că vom găsi soluţii concrete pentru a ne proteja cetăţenii împotriva diverselor crize care nu ne-au ocolit deloc în ultimii ani, fie că vorbim de pericolele aduse de un război brutal care se desfăşoară chiar la graniţele României, fie că ne referim la necesitatea de a rămâne competitivi economic astfel încât nivelul de trai al oamenilor să se îmbunătăţească semnificativ”, a precizat Iohannis, la Congresul PPE.

Principalele declarații făcute de Klaus Iohannis:

  • Mă bucur să fim din nou împreună și să văd că transmiteți cu toții optimism și implicare. De asta avem nevoie, pentru a contura proiecte cu care să câștigăm alegerile pentru PE.
  • PPE rămâne cea mai importantă forță politică în…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img