mai20 , 2024

Taverna din Herăstrău a lui Pescobar, la un pas de demolare: „Atât s-a putut”. Cum a reacționat Paul Nicolau după ce restaurantul său a fost trecut pe lista neagră a primarului din Sectorul 1?

Related

Sharestiri romania

Paul Nicolau pare a fi urmăritor de ghinioane atunci când vine vorba de partea profesională a vieții. Ce se întâmplă acum cu restaurantul din Herăstrău?

Paul Nicolau, alias Pescobar, este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri de la noi, la fel și restaurantele lui, pe care le deține în mai multe orașe din România.

În ultima perioadă, Pescobar, așa cum îl știe tot internatul, a avut numai probleme în afaceri, căci localurile pe care le deține au fost rând pe rând închise de ANPC.

Citește și: Panică la restaurantul lui Pescobar din Snagov! Locația controversatului antreprenor a fost cuprinsă de flăcări în urmă cu puțin timp

Paul Nicolau

[Sursa foto: Instagram ]

Restaurantul lui Paul Pescobar luat în vizor de Clotilde Armand 

Însă, în cele din urmă, le-a redeschis ușile clienților săi, dar se pare că acest lucru nu va mai fi posibil de acum încolo, cel puțin nu pentru locația din București.

A fost frumos, cât a fost, dar primarul Sectorului 1 a trecut localul din Herăstrău pe lista neagră. Adică, Clotilde Armand a dat ordin ca mai multe terase din nordul Bucureștiului, construite ilegal pe malul Lacului Herăstrău, să fie demolate în cel mai scurt timp.

Concret, Pescobar este obligat să își demoleze Taverna din Herăstrău în 72 de ore, în caz contrar, edilul spune că localurile de pe lista sa, printre care și cel deținut de Paul Nicolau, vor fi demolate pe cale administrativă.

Chiar și așa, însă, Paul Nicolau nu pare deloc preocupat de anunțul făcut de Clotilde Armand. Conform ultimului mesaj publicat în mediul online, el se laudă cu afacerile sale, cu profitul, cu numărul mare de clienți și le dă peste nas dușmanilor.

Citeste si: „E cu capul pe umeri. Orice bărbat mai greșește.” Adrian Minune, despre infidelitățile din relație. Ce crede soția lui despre divorț- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii-…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img