mai20 , 2024

”Să nu vă lăsați influențați!”

Related

Share


Roxana Nemeș a răbufnit pe rețelele de socializare după ce Cristi Mitrea a umilit-o în direct „La Măruță”. Ce a spus blondina despre atitudinea luptătorului MMA?

Recent, un scandal uriaș a izbucnit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Roxana Nemeș a fost invitată în studio după ce a fost eliminată din cadrul emisiunii „Survivor All Stars”. În cazul blondinei, eliminarea nu a fost cauzată de un duel, ci de probleme medicale, iar medicul a decis că este mai bine să părăsească competiția pentru a se recupera acasă.

Citește și: SCANDAL LA EMISIUNEA LUI MĂRUŢĂ! ROXANA NEMEȘ, UMILITĂ DE CRISTI MITREA! I-A SPUS ÎN FAŢĂ: „NU EŞTI BUNĂ DE NIMIC”

Roxana Nemeș, replici acide la adresa lui Cristi Mitrea. „Fiecare dă cu ce are în suflet”

Parcursul ei în realityshow-ul de la Pro TV a fost expus în cadrul emisiunii lui Măruță, unde a fost prezent și Cristi Mitrea. Luptătorul MMA analizează săptămânal evoluțiile din cadrul emisiunii „Survivor All Stars”. Mitrea a avut comentarii critice și aspre la adresa Roxanei Nemeș.

Vedeta nu a reacționat acid în emisiunea moderată de Cătălin Măruță. Cu toate acestea, Roxana Nemeș a făcut o serie de declarații despre incident pe rețelele de socializare.

„Într-o lume rea, sper să va dau putere și vouă, prin experiențele și piesele mele, să va păstrați și să va iubiți așa cum sunteți! Să fiți mândri de oamenii care sunteți! Și să nu va lăsați influențați de nimeni și de nimic. Să va păstrați autenticitatea și nu în ultimul rând, caracterul pe care îl aveți. Să rămâneți drepți, cu coloana vertebrală”, a fost mesajul publicat de blondină pe Instagram.

Fanii vedetei și-au arătat susținerea față de aceasta în urma scandalului cu starul MMA.

„Felicitări, Roxana! Ești o adevărată doamnă, încă o dată ai dat dovadă de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img