mai20 , 2024

Rapid susține că primește bani din transferul lui Radu Drăgușin » Acționarul anunță: „Nu există dubii”

Related

Share


Articol de Adrian Duţă – Publicat sambata, 17 februarie 2024, 19:13 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 19:25

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a anunțat că echipa din Giulești va primi un procent din transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Spurs l-a cumpărat pe fundașul central român cu 25 de milioane de euro, plus 6 drept bonusuri, de la Genoa.

Conform regulamentelor în vigoare, Tottenham se vede nevoită să distribuie 5% din suma de transfer, în acest caz 1,25 milioane de euro, cluburilor care l-au format pe Drăgușin, adică formațiilor la care Radu a fost legitimat între 12 și 23 de ani.

Nu au înțeles nimic » Cu Drăgușin pe bancă, fundașii lui Tottenham au greșit la primul gol al lui Wolves

TOTTENHAM – WOLVES

Nu au înțeles nimic » Cu Drăgușin pe bancă, fundașii lui Tottenham au greșit la primul gol al lui Wolves

În acest caz, este vorba de Regal Sport, la care Radu a fost legitimat între 2013 și 2018, și despre Juventus, de care fundașul român a aparținut până în vara lui 2023. Doar că Regal Sport a devenit ACS „Centrul de performanță Rapid București”, academie asociată clubului Rapid București, în 2018. 

Această societate a fost dizolvată în mai 2023, la cererea acționarului minoritar de la Rapid, Victor Angelescu. Astfel, a apărut întrebarea despre destinația banilor. Vor ajunge la Rapid, sau…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img