mai19 , 2024

Poate fi transferul revelație pentru FCSB în locul lui Florinel Coman

Related

Share


Alexandru Musi (19 ani), a fost inclus în echipa de start la partida de pe stadionul „Ilie Oană”, iar tânărul jucător a fost autorul unui gol spectaculos în meciul Petrolul – Poli Iași 2-1. Cu toate acestea, fotbalistul a fost înlocuit în ultimele minute cu Mario Bratu, minutul 81.

Jucătorul, împrumutat de la FCSB, a marcat al patrulea gol în acest sezon pentru Petrolul, dar după reușită nu s-a exteriorizat, el activând în trecut și la Poli Iași.

Poate fi transferul revelație pentru FCSB. Cum a reacționat fotbalistul din Superliga când a fost întrebat despre laudele primite de la Gigi Becali

După partidă, Musi a fost chestionat și cu privire la una dintre recentele declarații ale lui Gigi Becali, în care acesta a afirmat că se bucură că jucătorul a găsit o echipă unde să evolueze și să înscrie. Mai mult, finanțatorul FCSB a spus că Musi va reveni în vară și va reuși să se impună la FCSB.

„Nu am auzit nicio declarație. Acum mă gândesc la Petrolul, vreau să-mi fac treaba cât mai bine. Vom vedea pe viitor ce va fi”, a declarat Alexandru Musi, la finalul partidei de pe „Ilie Oană”.

Alexandru Musi este împrumutat la Petrolul Ploiești până la sfârșitul campionatului.

Mihai Stoica e impresionat de Alexandru Musi

Mihai Stoica, președintele Consiliului de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img