mai19 , 2024

Heung-min Son, vedeta lui Tottenham, a tras repede linie în privința transferului lui Radu Drăguşin!

Related

Share


Heung-min Son, vedeta în vârstă de 31 de ani a lui Tottenham, a tras repede linie în privința transferului lui Radu Drăguşin, pentru care s-a plătit suma de 25 de milioane de euro.

Mijlocașul sud-coreean s-a întors recent la Londra, de la Cupa Asiei, iar sub comanda lui Ange Postecoglou a găsit doi fotbaliști noi: pe Timo Werner, împrumutat de la RB Leipzig, și pe Drăgușin, care a fost achiziționat de la Genoa.

„Sunt puțin speriat de el”. Heung-min Son, vedeta lui Tottenham, a tras repede linie în privința transferului lui Radu Drăguşin! Reacție neaşteptată

Heung-min Son a lispit din lotul lui Tottenham în luna ianuarie, deoarece a fost prezent la Cupa Asiei, unde a ajuns până în faza semifinalelor. Cu Son în teren, Coreea de Sud a pierdut cu scorul de 0-2 în fața Iordaniei, pe 6 februarie 2024.

Imediat după acest meci, sud-coreeanul și-a făcut bagajele și a revenit la Londra, unde s-a alăturat din nou lotului pregătit de Ange Postecoglou. Heung-min Son nu a avut nevoie de odihnă, iar pe 10 februarie a jucat mai bine de jumătate de oră în partida Tottenham – Brighton 2-1, reușind să fie decisiv. În minutul 90+6, Son a oferit pasa de la golul marcat de Brennan Johnson, care i-a permis lui Tottenham să ia toate cele trei puncte puse în joc.

La revenirea în Anglia,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img